Als uw vraag hier niet wordt beantwoord, kunt u contact opnemen met onze helpdesk op +31641258779. Onze helpdesk is dagelijks bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur.


Het kan helaas soms voorkomen dat dit probleem optreedt. Vaak kan het helpen om Bluetooth uit en weer aan te zetten. Als dat niet werkt, moet je jouw mobiele apparaat opnieuw opstarten.
Om de fiets in te leveren, moet je deze terugbrengen naar een aangewezen stallinglocatie die vermeld staat op het fietsbeheerscherm. Zorg er altijd voor dat de fiets op slot staat wanneer je deze inlevert.
Als een fiets wordt aangemeld voor reparatie of controle, is deze tijdelijk niet beschikbaar voor verhuur. Dit betekent dat de fiets niet verhuurd kan worden. Het kan echter ook zijn dat de fiets op dat moment al verhuurd is.
Als je het geld van je portemonnee wilt opnemen, stuur dan een e-mail naar info@promo-bikey.nl. We zullen het geld dan terugstorten op je rekening.
Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk, maar we werken eraan om dit in de toekomst mogelijk te maken.
Je hebt de mogelijkheid om na het retourneren van de fiets een melding hiervan te maken. Als er tijdens de huurperiode iets mis is met de fiets, kun je ons bereiken op het volgende telefoonnummer: +31641258779.
De batterijen gaan ongeveer 40 kilometer mee tijdens een fietstocht. Toch adviseren we om een marge van 35 kilometer aan te houden, zodat u er zeker van bent dat u zonder problemen kunt terugkeren.