Dagelijks bereikbaar 09:00  - 18:00

Promopolitan gaat samen met promo-bikey voor duurzaam

Promopolitan investeert samen met promo-bikey in een duurzame mobiliteit oplossingen voor werknemers, toeristen en forenzen. Dit word gedaan doormiddel van de promo-bikey, een stadsfiets die kan worden ingezet voor werknemers als transport van en naar het werk. Daarnaast kunnen de promo-bikeys in de zomer worden ingezet voor toeristen die er mee willen touren door Vlissingen, Middelburg, Domburg of langs de mooie Zeeuwse kust.

 

Waar de promo-bikeys stallings locaties precies zijn, kunt u vinden door de app ”unlockthis” te downloaden in de app store. Hoe werkt het precies? Maak een account aan en u kunt inloggen op de app. Wanneer u bent ingelogd ziet u aantal beschikbare fietsen op de kaart weergegeven. Door het opladen van uw virtuele wallet kunt u gemakkelijk de fiets huren en openen met de telefoon.

 

Na het fietsavontuur langs de mooiste kusten van Nederland kunt u de fiets terugzetten op één van de stallingslocaties die u ziet op de kaart in uw app. Hier levert u de fiets in en word het bedrag verrekend met de digitale wallet.

 

Door gebruik te maken van vaste stallingslocaties waar de fietsen worden ingeleverd en die gecontroleerd gaan worden zal er geen overlast worden veroorzaakt voor de buurt.

 

Duurzaam en gezond, dat is waar Promopolitan en promo-bikey in 2021 voor gaan.

DutchEnglishGerman